ΚΚ Jewelry Lab

Λίγα λόγια για την ΚΚ Jewelry Lab

Η ΚΚ Jewelry Lab είναι μία επιχείρηση με 35 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας. Το 2014 η ΚΚ επανασυστήνεται στο κοινό, με νέα αισθητική αντίληψη αλλά πάντα με την ίδια, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα στη δημιουργία εξαιρετικών κοσμημάτων.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε αντικείμενα που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Χτίζουμε το brand μας πάνω στην πεποίθηση ότι ο καθένας μας θα πρέπει να νιώθει πολύτιμος και ξεχωριστός, κάθε μέρα. Και αυτό ακριβώς είναι που προσφέρουμε στους φίλους μας, είτε φορούν τα κοσμήματά μας, είτε απλά μας επισκέπτονται στο χώρο μας.

ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

Στην ΚΚ Jewelry Lab θέλουμε να δημιουργούμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται με την προτίμησή τους. Θέλουμε να μπορούν να πάρουν στα χέρια τους ένα κόσμημα ακριβώς όπως το φαντάζονται. Η εξατομικευμένη υπηρεσία που παρέχει η ΚΚ Jewelry Lab, δίνει σε όσους μας τιμούν με την επιλογή τους, την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κάθε στάδιο της δημιουργίας ενός κοσμήματος που είναι μοναδικό. Το ταξίδι ξεκινάει με ένα ραντεβού στο Lab, όπου συζητάμε για την αρχική τους έμπνευση και τις ιδέες τους. Όταν καταλήξουμε στο σχέδιο, τις πέτρες και το μέταλλο, η έμπνευση γίνεται πράξη για τη δημιουργία και παράδοση ενός κοσμήματος που αφηγείται τη δική τους ιστορία.

ΤΟ LAB

Ο χώρος που στεγάζεται σήμερα η ΚΚ Jewelry Lab πρωτολειτούργησε το 1990 ως εργαστήριο χρυσοχοΐας, με ειδίκευση στην κατασκευή και πώληση χρυσών κοσμημάτων με διαμάντια κοπής μπριγιάν. Ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων το 2011, με όραμα τη δημιουργία ενός χώρου που θα απέπνεε ηρεμία και θα τροφοδοτούσε τη δημιουργικότητα των ανθρώπων που θα στέγαζε και των πελατών που θα φιλοξενούσε. Οι ιαπωνικός κήπος-αίθριο στην καρδιά του κτιρίου, το ζεστό φως και η αρμονία των χώρων, τελικά αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα των ανθρώπων της ΚΚ Jewelry Lab.

Η ΚΚ

Η Κατερίνα Κουλουμπούρου, η νέα γενιά της οικογένειας Κουλουμπούρου, είναι η Creative Director της KK Jewelry Lab. Με σπουδές στο Gemological Institute of America (GIA) και εμπειρία στην πώληση διαμαντιών στο χρηματιστήριο διαμαντιών στην Αμβέρσα του Βελγίου, συντονίζει σήμερα κάθε πτυχή της νέας παρουσίας της ΚΚ, συνδράμοντας ενεργά με την αισιοδοξία και τις γνώσεις της τη λειτουργία της ομάδας και δημιουργώντας την επόμενη μέρα σε αυτό το ταξίδι.

ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΜΑΣ

Με 35 χρόνια παράδοσης στην κατασκευαστική αρτιότητα, είναι ευτυχία για εμάς να συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο ικανούς τεχνίτες και να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Κάθε κόσμημά μας περνάει από τα «καλύτερα χέρια» μέχρι να φτάσει στον νέο του ιδιοκτήτη.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ KK JEWELRY LAB

H επίσκεψη στην ΚΚ Jewelry Lab είναι μία βόλτα στο σπίτι ενός φίλου. Έτσι το φανταστήκαμε και έτσι θέλουμε να το αισθάνονται οι πελάτες μας. Είμαστε ευέλικτοι να σας υποδεχτούμε σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί και το μόνο που χρειάζεται είναι να μας καλέσετε για να κλείσετε ραντεβού και να δείτε τα σχέδιά μας ή απλά να επισκεφθείτε το χώρο μας και να μας γνωρίσετε από κοντά..

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

#KKJEWELRYLAB #KK_JEWELRY_LAB_BESTKEPTSECRETINTOWN

KK Jewelry Lab Κοσμήματα

KK Jewelry Lab Κοσμήματα

KK Jewelry Lab Κοσμήματα

KK Jewelry Lab Κοσμήματα

Comments are closed.